“NO VOTARÉ”

Testimoni des de Londres pel magazine Tarda Oberta (TV3), en el que explico les raons per les quals ni puc ni vull votar al referèndum sobre la independència de Catalunya que es convoca l’1 d’octubre del 2017.

Un vídeo que originalment vaig gravar per #UnAltreMón, la secció d’en Bruno Sokolowicz‏ a Tarda Oberta, el magazín de les tardes de TV3, presentat per Ruth Jimenez i Vador Lladó, però que per problemes de temps no es va poder emetre.

Podeu veure la secció aquí.

Author: Oriol Salvador

Journalist in the age of new media. Pop culture nerd and social media Jedi. Over ten years of experience producing, managing and distributing digital content on online platforms and social media channels.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: